Wendy de FotoGraaf

Newborn fotogshoots vind plaats in de eerste 2 weken na geboorte. De baby slaapt dan veel en is in bepaalde houdingen te leggen: dit geeft garantie voor de meest schattige foto's. Ze zijn maar 1 keer zo klein, dus leg dit moment vast!

 

Puur, met natuurlijke kleuren in combinatie met subtiele elementen zoals wraps, petjes, haarbandjes en dekentjes.

 


 

Wat houd een newborn fotoshoot in?

Een warm badje, voeding.. en klaar om te ... juist: slapen! Zodra de newborn slaperig begint te worden begint de fotoshoot. Wij doen verschillende poses, maar ik pas me altijd aan aan de baby.. elke shoot is weer anders! Ik werk veel met natuurlijke kleuren. Ook de connectie met ouders vind ik erg bijzonder, ik maak dan ook graag wat foto's met de ouders erbij. Vooral dan zie je hoe klein en lief ze zijn!

De investering voor een newborn fotoshoot is € 175,- incl. BTW. Hierin is € 40,- besteltegoed opgenomen welke je kan besteden voor afdrukken op professioneel fotopapier, high end canvas satijn of metallic, xpozer of voor het afnemen van digitale bestanden.

Bij mijn prijzen zijn inbegrepen: mijn kennis en creativiteit, gebruik van mijn camera en studio apparatuur, de voorbereiding, een fotoshoot van 1,5 tot 2 uur en de nabewerking van 2 uur. Je krijgt een online gallery, waaruit je zelf je mooiste foto's kan kiezen.

Fotoshoots vinden plaats in mijn fotostudio, deze leent zich hier optimaal voor. Je hebt de meeste keuze in settings en we kunnen makkelijk wisselen. Ook voor de foto's met ouders is dit ideaal omdat ik een grote wand heb in diverse kleuren (wit / zwart / cremigbruin) Wil je dat ik bij jullie thuis kom dan betaal je hiervoor 35 euro extra + een KM vergoeding a € 0,20 cent/KM (buiten een straal van 10 KM van 5554HK

Tip: een bollebuik fotoshoot is ook mogelijk, op locatie of in de studio. Te boeken vanaf € 65,- voor een minisessie.

Neem contact op voor het boeken van een newborn fotoshoot!